Πώς μπορώ εύκολα και γρήγορα να βρω τα φαρμακεία του ΕΟΠΠΥ και τις ώρες λειτουργίας τους; Τι ισχύει για τους ασφαλισμένους στην επαρχία;

Εύκολα και γρήγορα μπορείς να βρεις στη διαδικτυακή διεύθυνση του ΕΟΠΥΥ (www.eopyy.gov.gr), τα φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ, τις ώρες λειτουργίας τους, και που βρίσκονται αυτά ανά νομό, καθώς και απεικόνιση της τοποθεσίας τους σε χάρτη για ευκολότερη αναζήτηση. Επίσης, μπορείς να ενημερωθείς για τα φαρμακεία ΕΟΠΥΥ, από τα οποία μπορείς να προμηθευτείς φάρμακα που διατίθενται μόνο μέσω των συγκεκριμένων φαρμακείων.

 

Οι ασφαλισμένοι περιοχών της επαρχίας χωρίς φαρμακεία ΕΟΠΥΥ, μπορούν να απευθύνονται στις κατά τόπους περιφερειακές διευθύνσεις του ΕΟΠΥΥ ή στις μονάδες υγείας του ΠΕΔΥ για να προμηθεύονται τα φάρμακα αυτά μετά από παραγγελία, οι διευθύνσεις των οποίων βρίσκονται στο site του ΕΟΠΥΥ.

Αυτές οι πληροφορίες προορίζονται για γενική πληροφόρηση και ενημέρωση του κοινού. Η χρήση αυτού του δικτυακού τόπου διέπεται από τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.